Niagara Community Design Awards | Adaptive Re-use

Image Source: Goin’ Dutch

2014 Award Winner: Station 1 Coffeehouse, Grimsby

We are very happy to announce that we have won the Adaptive Re-use category of the Niagara Community Design Awards for the “Station 1 Coffee House” in Grimsby. This award recognizes the re-use of an existing building or buildings, and possible intensification of a site. The primary feature of this project is the re-use of the former building(s) in a manner that demonstrates creativity, reintegrates the site into the community, and provides a mix of uses and choice into the surrounding neighbourhood.

Disclaimer: This award incorrectly labels us as Architects, however we are Architectural Designers. We are extremely flattered to have worked with a great team on this project and it just proves great design needs no credentials.